Fietsen op Isle of Man

Wil je een waanzinnig leuke fietsvakantie beleven? Neem dan je fiets mee in je bestelbus en vertrek voor een week naar Isle of Man. Dit eiland, gelegen in de Ierse Zee, is goed te bereiken met de veerboot die dagelijks vanuit Liverpool vertrekt. De overtocht naar het eiland duurt ongeveer drie uur.

Een veilig en vertrouwd vervoer van je fiets

Misschien ga je er alleen op uit of neem je iemand mee die ook graag wil genieten van een eindeloze fietstocht op het eiland Man. Wanneer je beschikt over een bestelbus kun je minstens twee, misschien wel drie fietsen meenemen. Om te voorkomen dat de fiets(en) onderweg beschadigd raken zou je je bestelbus kunnen inrichten met de hoogkwalitatieve producten die bij Worksystem.be te verkrijgen zijn. Een laadplatform, inrijklemmen, montagemateriaal en eventueel enkele gereedschapskisten zijn beslist geen overbodige luxe wanneer je je fiets(en) veilig wilt vervoeren. Bezoek worksystem.be om te kijken welke mogelijkheden er nog meer voor jouw bestelbus zijn.

Isle of Man Lighthouses Challenge

De meest indrukwekkende fietsroute op het eiland Man is ongetwijfeld de ‘Isle of Man Lighthouses Challenge’. De naam zegt het al: de route gaat langs de vuurtorens van het eiland en volgt de gehele kustweg. Kortom, je fietst het hele eiland rond! Omdat het een circuit van 100 Engelse mijl betreft zul je de tocht vermoedelijk niet in één dag willen fietsen. Je wilt immers ook van het mooie landschap genieten en onderweg de tijd nemen om bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken. Deze spannende fietsroute vertrekt vanuit de hoofdstad Douglas en voert langs de pittoreske kuststeden Ramsey, Peel, Port Erin en Castletown.

rachele